BIAB


BIAB is dé behandeling die iedereen wilt!

Maar wat is BIAB nu eigenlijk?

BIAB is de meest gevraagde behandeling bij mij in de salon. Men hoort het steeds vaker. Maar BIAB, wat betekent dit en wat is het precies? 

BIAB = Builder In A Bottle

Dit is een verstevigende buildergel, die wordt uitgehard in de nagellamp. Elke nagel wordt secuur één voor één opgebouwd. 
Deze gel zorgt ervoor dat de nagels stevig aanvoelen en goed kunnen groeien. Zeker ook echt ideaal wanneer je zwakke of beschadigde nagels hebt. 
Met deze buildergel kun je een mooie nagellengte krijgen, zonder dat je een ander product nodig zult hebben zoals acryl met verlenging. BIAB is overigens ook afweekbaar. 
Ook is BIAB een uitkomst voor mensen die nagelbijter zijn en hier vanaf willen. Hier is ook een speciaal arrangement voor samengesteld. 
Het BIAB-Arrangement duurt 8 behandelingen en is vrij intensief. Eerst kom je om de week, daarna om de 2 weken en uiteindelijk om de 3 weken zoals bij een normale nagelbehandeling. Maar het resultaat mag er zijn!

Je kunt uit verschillende Natural BIAB kleuren kiezen. 
Uiteraard is het ook mogelijk om een BIAB + Gelpolish Behandeling te boeken, mocht je liever een leuk kleurtje op de nagels willen hebben in plaats van een natural look. Maar een French of Babyboom is ook heel mooi!

Wat houdt deze BIAB Behandeling in? 

  • Nagels worden in vorm gevijld
  • Combi Manicure: met een elektrische vijl en speciaal schaartje worden overtollige dode huidcellen en eelt verwijderd  
  • De nagels worden 1 voor 1 opgebouwd met de BIAB
  • Er wordt eventueel naar wens een Gelpolish aangebracht
  • Finishing touch met hand scrub

Duur behandeling: 60-90min


BiIAB Natural Behandeling + Nail Art
Ready for Kingsday!