Wie ben ik?

Mijn naam is Dominique en ik ben 33 jaar.
In 2017 ben ik afgestudeerd als Sociaal-Cultureel Werker.
Ik ben lang opzoek geweest naar iets waarvan ik energie krijg en mijn creativiteit in kwijt kan. Maar ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik graag mensen wil helpen en blij wil maken.

Na mijn studie, in 2018, ben ik begonnen met het volgen van verschillende cursussen en opleidingen rondom nagelgebied. Ik laat mij regelmatig bijscholen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.
Ook doe ik mee met nagelwedstrijden. Ik voel mij gemotiveerd, wil mezelf op alle vlakken zo goed mogelijk perfectioneren en daag mijzelf uit door mijn grenzen te verleggen. 

Sinds 2019 mag ik mijzelf dan ook gecertificeerd nagelstyliste noemen en heb daarom ook officieel mijn eigen nagelstudio opgezet.
Naast dat ik fulltime als nagelstyliste in mijn eigen salon werk, volg ik hiernaast ook een opleiding voor mijn spirituele en intuïtieve ontwikkeling en ben ik ook beauty consultant bij Déesse Cosmetics.
Déesse Cosmetics heeft veel cosmetica producten: denk dan aan gezichts- en lichaamsverzorging, haarverzorging, make-up en voedingssupplementen. 
Verder volg ik eens in de zoveel tijd weer een nieuwe cursus en worden de diensten in de nagelsalon steeds verder uitgebreid: naast nagelbehandelingen geef ik nu ook wenkbrauw- en harsbehandelingen.


Korneliya Nailart Marathon 2020

''Most Creative''

Nail Battle Fall 2020

''Gellak Full Color - Divisie 1''


Wedstrijdtraining 


Beauty Event Déesse Cosmetics Januari 2023
Zie de Aftermovie voor de lancering van de nieuwe producten en het eerste Nederlandse Déesse Team: Déesse Dutchies!
We zoeken nog steeds leuke collega's om ons team in NL uit te breiden
Meer info? Neem dan contact op met Dominique