Déesse CosmeticsDominique is ook Beauty Consulente bij Déesse Cosmetics.
Wanneer je meer advies wilt hebben en/of vragen hebt op het gebied van cosmetica, kan zij jou hierbij helpen. 
Je kunt bij Dominique terecht voor allerlei producten op het gebied van:
Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging, Hand- en Voetverzorging, Haarverzorging, Make-up, Zonnebescherming en Voedingssupplementen.

Déesse heeft meer dan 400 producten, dus er zit zeker iets bij wat goed past bij jouw huid en leefstijl! Er zitten producten bij voor alle leeftijden en huidtypes.
Dus ook voor kinderen, vrouwen én mannen

Je kunt altijd een afspraak maken voor een Beauty Workshop. Je kunt op dit moment kiezen uit de workshop ''Skin- and Bodycare'', ''Make-up'', ''Wellness'' en ''Voedingssupplementen''.
Je kunt een 1-op-1 workshop boeken of samen met familie/vrienden.
De workshops kunnen aan huis worden gegeven, maar dit is ook mogelijk bij Dominique in de salon. 
Tijdens zo'n workshop wordt er allerlei informatie over de producten gegeven en kun je de producten vrijblijvend testen. Er wordt geluisterd naar wat jij graag anders zou willen in jouw persoonlijke en dagelijkse verzorging en er wordt gekeken naar jouw huid nodig heeft. 


over déesse

''Wij zijn al 50 jaar een duurzame producent van cosmetica en voedingssupplementen. Samen met onze snelgroeiende internationale Beauty-Community van meer dan 16.000 verkooppartners maken we elke dag miljoenen bestaande klanten over de hele wereld blij.

 

Sinds 1971 hebben we duizenden mensen ondersteund om hun individuele doelen te bereiken. Daarbij geven wij hen de kans om zonder risico financieel onafhankelijk te worden, flexibel te werken vanaf elke plek en duurzaam succes te behalen met ons Déesse Beauty Business concept.

Déesse is een familiebedrijf van de tweede generatie met het hoofdkantoor in Oetwil am See in Zwitserland en de EU-vestiging in Sauerlach bij München.''

Het hoofdkantoor in Zwitserland

De EU-Vestiging in Duitsland

DUURZAAMHEID ALS ONZE KERNWAARDE van déesse

''Het produceren van producten van hoge kwaliteit is niet alleen onze kracht, maar ook onze prioriteit. Daarom letten we bij de productontwikkeling niet alleen op de huidige trends, maar ook op een hoge kwaliteitsnorm en de kwestie van duurzaamheid.

Wij houden van dieren, daarom zijn onze producten dierproefvrij en dat is altijd zo geweest!
We hebben een breed scala aan veganistische producten die geen grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten.

Wij werken al meer dan 30 jaar met het Refill-Systeem. Met dit concept waren we al pioniers op het gebied van milieubescherming. Dit vermindert het milieueffect tweemaal. Enerzijds produceren onze producten minder afval en anderzijds worden er minder hulpbronnen verbruikt.

We gebruiken het dispensersysteem en werken aan verpakkingen die er niet alleen goed uitzien, maar ook een duurzame functie vervullen. Zo blijft het product beschermd tegen verkleuring of verandering door oxidatie en blijft de houdbaarheid gehandhaafd zonder besmetting.''