Nagelstudio D-Nails genomineerd voor de Nagelstudio Awards 2023 en heeft mooie titels gewonnen!

Gepubliceerd op 6 juni 2023 om 11:31

Ik was in maart 2023 genomineerd voor de Nagelstudio Awards en heb de Publieksverkiezing gewonnen, wat betekent dat ik dé nummer 1 ben in Gemeente Heusden. Daarnaast ook nog een ''Gold'' titel gewonnen, omdat mijn waardering erg hoog was, namelijk 9,67!
En van de hele provincie in Noord-Brabant ben ik geëindigd op nummer 30 van al die honderden salons die mee hadden gedaan tijdens deze wedstrijd/campagne. En dit allemaal vanuit mijn kamertje boven in huis.

over de publieksverkiezing van 2023:

"Nagelstudio's maken de mensen en daarmee de wereld een stukje mooier. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen bij mensen en bieden vaak een luisterend oor. Het vakmanschap verdient meer waardering. Kortom; nagelstudio's zijn onmisbaar en verdienen een podium. Nagelstudio's maken daarom kans op felbegeerde titels en awards bij de publieksverkiezing in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk."

Reactie dominique:

Dominique: "Het kwam echt als een verrassing voor mij dat ik genomineerd was voor de Nagelstudio Awards. Schijnbaar was ik met mijn nagelstudio toch op de een of andere manier opgevallen en ik voelde mij vereerd. Voor deze publieksverkiezing heb ik dan ook campagne gevoerd en geprobeerd zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Mensen konden dan online stemmen op mij, maakte kans op leuke prijzen en konden hun waardering in cijfers aangeven. En wat blijkt? Ik was geëindigd op nummer 1 in gemeente Heusden met de meeste stemmen, met maar liefst 104 stemmen! En ook nog eens een waardering van 9.67! Omdat de score van de waardering boven de 9 was, heb ik ook een "Gold" titel gewonnen. 

In de provinciale verkiezing ben ik geëindigd op nummer 30, van de 106 genomineerden (maar er deden meer dan 300 salons mee) in Noord-Brabant. Dit vind ik echt heel gaaf!

Ik ben iedereen die mij gesupport heeft en gestemd heeft dan ook echt heel erg dankbaar. Want zonder jullie stem, de stem van het publiek, had ik ook niet kunnen winnen. Het is ontzettend fijn en speciaal om deze erkenning te krijgen en gezien te worden."

✨🙏🏼✨


THANK YOU!!Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.