Verwijderen Gelpolish


Heel vervelend! Je bent/gaat op vakantie en de gelpolish moet er écht af, want de uitgroei is al behoorlijk en je hebt geen tijd om naar de nagelsalon te gaan.
Misschien heb je een belangrijke afspraak en wil je goed voor de dag komen; dus niet met gechipte/afgebladderde gelpolish... Of je bent te laat met het maken van een afspraak omdat alles volgeboekt is en je wilt het op de juiste manier verwijderen, zonder dat je je eigen natuurlijke nagels beschadigd. Wat nu?

Ik maak het makkelijk voor jou. Bij mij in de nagelsalon of in de webshop kun je de juiste producten bestellen die jou helpen met het verwijderen van jouw gelpolish.
In minder dan 30 minuten heb je de gelpolish helemaal zelf verwijderd zónder de nagels te beschadigen!
Bij verwijdering wordt het product namelijk veilig en snel verwijderd door middel van remover wraps die enkel de nagels bedekken en doordrenkt zijn met Offly Fast Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel tijdens het verwijderen alsnog intensief worden gehydrateerd.
Na 10-15 minuten kunnen de wraps worden verwijderd en kun je eventuele restjes gelpolish zachtjes van de nagels halen met een houten bokkenpootje. 
Jouw nagels zijn nu weer klaar voor een nieuwe kleur of houdt ze lekker naturel! Makkelijk toch?

Even als tip: je moet de topcoat van de gel wel eerst voorzichtig ''open vijlen''  met een nagelvijl, zodat de remover beter zijn werk kan doen.
Deze nagelvijlen kun je uiteraard ook bij mij bestellen!

In deze 6 simpele stappen hieronder kun jij het beste jouw gelpolish verwijderen:


stap 1

Vijl de topcoat voorzichtig open, zorg ervoor dat je niet op jouw natuurlijke nagel vijlt

Stap 2

Doe wat Offly Fast Nourishing Remover op de foil wrap

Stap 3

Wrap de foil stevig rondom de vinger

Stap 4

Laat de wrap zitten voor gedurende 10-15 minuten

Stap 5

Verwijder de wrap met een drukkende en draaiende beweging en schuif de restjes gelpolish die op de nagel zitten zachtjes eraf met het houten bokkenpootje

Stap 6

Je kunt ervoor kiezen de nagels nog netjes na te vijlen, maar daarna breng je nagelriemolie aan op de nagelriemen en kun je voor extra verzorging nog even een handcrème aanbrengen

Haal de benodigde producten in huis!